Nails74
Uw kwaliteits salon in Hengelo.
 
 
 

Over mij

 Mijn naam is Kathleen Tijman. Woonachtig aan de rand van het centrum van Hengelo. Hier is ook mijn allround nagelsalon Nails74 gevestigd. 

Vanuit mijn liefde voor dit mooie nagelvak en mijn overtuiging dat er in Hengelo ruimte is én zelfs behoefte is aan een warme, persoonlijke en kleinschalige nagelsalon waar kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan, ben ik Nails74 begonnen. En ondanks dat ik bewust kies voor kleinschaligheid in de salon, zijn mijn ambities in dit vak allerminst kleinschalig te noemen. Er valt zo ontzettend veel te beleven en vooral te leren in dit uitdagende vak, zeker wanneer je als salon absolute kwaliteit en kennis wilt bieden. Voor mijn opleiding(en), trainingen en workshops kies ik daarom voor de vakkennis en jaren lange ervaring bij o.a. B-You Cosmetics in Hengelo. Tevens volg ik graag trainingen van absolute toppers uit het vak.

Als u nieuwsgierig bent geworden en interesse heeft in één van de behandelingen die wij aanbieden, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of  voor het plannen van een afspraak. Ook kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons plannen voor een gratis proefnagel.

Wie weet tot ziens bij Nails74.